Запази номера си

Вие сте абонат на друг оператор, но желаете да запазите номера си и да го ползвате с всички услуги, предлагани от Нетфинити?

Номерът ще бъде пренесен в нашата мрежа за по-малко от 24 часа и остава достъпен от всички национални и международни мрежи.

научи повече

Print

Устройства за връзка

Устройства за телефон

Вашият нов бизнес номер може да се използва по няколко различни начина:

  • АТА – аналогов телефонен адаптер
  • IP телефон
  • Софтуерен телефон

Аналогов телефонен адаптер

Устройството се използва за свързване на обикновен аналогов телефон. Може да използвате всеки модел, включително и безжични. Ако телефонът има дисплей, ще виждате кой ви търси. Подходящо е и за лесно включване на VoIP към входните линии на аналогови централи.

Ние подбрахме и тествахме много продукти, предлагани на пазара. Критериите ни са стабилна работа с глас и факс, наличие на един или два порта за отделни телефонни линии, и вграден рутер. Избраните от нас модели внасяме директно и поддържаме наличност на склад.

НЕТФИНИТИ предлага  устройства под наем за всички видове абонаментни планове.

IP телефон

Представляват усъвършенствани телефонни апарати, които директно се включват в интернет. Обикновено имат разширен набор от функции – история на повикванията, индикатор за гласова поща и др. Някои модели предлагат повече от една линия, вграден рутер и други възможности.

Софтуерен телефон

Вместо горните устройства, може да използвате програма, заместваща телефонния апарат. Изключително удобство, ако пътувате често. Ще бъдете във връзка с близките у дома, и ще разполагате с градския си телефон, независимо от мястото където се намирате!

Вижте повече за:

BusinessConnect TALK

Тарифен план, разработен специално за бизнес клиенти. Много безплатни минути към националните мобилни и фиксирани мрежи, както и към международна Зона 1

прочети повече

Преносимост на номерата

Използвайте услугите на НЕТФИНИТИ, като запазите номера си и го прехвърлите от сегашния ви оператор

прочети повече

Национален номер 0700

Единен номер за клиенти от цялата страна. Достъпен от всички фиксирани и мобилни мрежи.

прочети повече