Запази номера си

Вие сте абонат на друг оператор, но желаете да запазите номера си и да го ползвате с всички услуги, предлагани от Нетфинити?

Номерът ще бъде пренесен в нашата мрежа за по-малко от 24 часа и остава достъпен от всички национални и международни мрежи.

научи повече

Print

Преносимост на номерата

Преносимост на географски и негеографски номера

Вашият телефонен номер от години е вашият бизнес

Да, безспорен факт. И това ви спираше да смените оператора, нали? Вече може да използвате услугите на Нетфинити, като запазите досегашния си номер. Месечната ви сметка ще намалее многократно, защото:

  • Няма да ви таксуваме в началото на разговора
  • Услугите от Нетфинити включват много безплатни минути
  • Цените за разговори са многократно по-ниски от традиционните оператори

Бързо, лесно и удобно

Пренасянето на номер е изключителна лесно. Необходимо е само да ни изпратите попълнената заявка за пренасяне на номер. Няколко дни след това номерът ви вече ще бъде в нашата мрежа – с нови възможности и по-ниски разходи!

Независимо дали вашият номер е с градски код или универсален 0700, вие може да продължите да го използвате в нашата мрежа.

Важно е да знаете

Всички пренесени номера имат същите възможности и се използват при еднакви условия с номерата от първично предоставения от КРС номерационен план на Нетфинити. След пренасянето номерът ви ще продължи да бъде достъпен от всички национални мобилни и фиксирани оператори. Ако харесвате нашите услуги и желаете да запазите номера си, може да пренесете сегашния си номер и да се възползвате от нашите предложения.

Вижте повече за:

BusinessConnect TALK

Тарифен план, разработен специално за бизнес клиенти. Много безплатни минути към националните мобилни и фиксирани мрежи, както и към международна Зона 1

прочети повече

Преносимост на номерата

Използвайте услугите на НЕТФИНИТИ, като запазите номера си и го прехвърлите от сегашния ви оператор

прочети повече

Национален номер 0700

Единен номер за клиенти от цялата страна. Достъпен от всички фиксирани и мобилни мрежи.

прочети повече