Запази номера си

Вие сте абонат на друг оператор, но желаете да запазите номера си и да го ползвате с всички услуги, предлагани от Нетфинити?

Номерът ще бъде пренесен в нашата мрежа за по-малко от 24 часа и остава достъпен от всички национални и международни мрежи.

научи повече

Print

Изпращане на SMS

Ефикасно средство за масова комуникация

В днешния динамичен живот много често е по-удобно да изпратите SMS, вместо да направите телефонно обаждане. Ако изпращате важна информация, тя се записва за използване в удобен момент. Получателят винаги ще може да прочете съобщението, дори и в момента да не е удобно да разговаря.

Области на приложение

Издали сте нова фактура, изпращате потвърждение на заявка или оферта, информирате клиента си за извършена доставка, достигане на кредитен лимит – областите на приложение са неограничени. bSMS се предлага за всички мобилни оператори в България.

Услуга от лицензиран телекомуникационен оператор

Нетфинити е лицензиран телекомуникационен оператор с издадено от КРС разрешително 1591/2009. Като оператор с пълни права, ние сме включени в трите домейна на преносимост на номерата в България. Така разполагаме с необходимата информация и насочваме SMS-ите към пренесени номера директно към приемащия оператор.

Персонализиран подход

Като подател на съобщенията ще бъде изписано името на вашата фирма или търговска марка. Така ще заявите пред клиента вашето сериозно отношение към този вид комуникация.

Лесно интегриране чрез API

За корпоративно приложение на ваше разположение е API за интегриране с произволен софтуер. Изтеглете описание на протокола.

Статус за доставката на всяко съобщение (Delivery report)

Имате възможност да получавате текуща информация за състоянието на всяко изпратено съобщение: прието за доставка от оператора и доставено на крайния абонат.

Предлагани пакети:

Описание 1K 5K 10K 50K
Съобщения включени в пакета 1,000 5,000 10,000 50,000
Цена 140.00 550.00 1,000.00 4,500.00
Поръчай Заяви online – лесно, бързо и удобно!

Допълнителна информация:

  • Всички посочени цени са в български лева и не включват ДДС;
  • За зареждане на съществуваща регистрирана и активна услуга, е достатъчно да изпратите платежно нареждане до нашата сметка с основание името на избрания от вас пакет.

Вижте повече за:

BusinessConnect TALK

Тарифен план, разработен специално за бизнес клиенти. Много безплатни минути към националните мобилни и фиксирани мрежи, както и към международна Зона 1

прочети повече

Преносимост на номерата

Използвайте услугите на НЕТФИНИТИ, като запазите номера си и го прехвърлите от сегашния ви оператор

прочети повече

Национален номер 0700

Единен номер за клиенти от цялата страна. Достъпен от всички фиксирани и мобилни мрежи.

прочети повече